top of page

mijn

visie

Graag help ik jullie om een eigen unieke bruiloft te organiseren waar ik een extra touch of Lina aan kan toevoegen. Als jullie rechterhand, denk ik graag met jullie mee over hoe jullie dag extra bijzonder kan zijn voor jullie en jullie dierbaren.

 

Een bruiloft moet in mijn ogen niet alleen een dag zijn waarin het bruidspaar centraal staat; het moet een feestelijke gelegenheid zijn waarin ook de kinderen volop kunnen genieten. Met mijn ervaring en expertise kan ik zorgen voor een evenwichtige balans tussen volwassen- en kinderactiviteiten.

 

Wanneer jullie mij inhuren om jullie bruiloft te organiseren, zorg ik ervoor dat er genoeg leuke en uitdagende activiteiten zijn die speciaal gericht zijn op de kleintjes. Ik ontwerp en plan alles tot in de puntjes.

 

Het doel van mijn unieke bruiloftsconcept is om ervoor te zorgen dat jullie dag een onvergetelijke ervaring wordt voor zowel jong als oud. Geen zorgen meer over de kinderen die zich vervelen of ouders die zich afvragen wat ze met hun kinderen moeten doen tijdens de bruiloft. Met mijn kidsproof weddings staat het plezier en de beleving van de gehele familie centraal.

 

Daarnaast begrijp ik als geen ander dat jullie als bruidspaar ook je eigen persoonlijke touch aan de bruiloft willen geven. Geen standaard bruiloft, maar een dag die volledig aansluit bij jullie wensen en persoonlijkheden. Samen zullen we brainstormen en creëren we een uniek concept dat perfect past bij wie jullie zijn.

 

Met mijn ervaring, passie en persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat jullie bruiloft een herinnering wordt om nooit te vergeten. Mijn doel is om jullie te ontzorgen en jullie te helpen bij het realiseren van jullie droombruiloft. Laat mij jullie rechterhand zijn en samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Lin (17 van 29).jpg

a touch

of lina

Bij A Touch of Lina geloof ik in het toevoegen van een unieke twist aan alles wat we doen. Of het nu gaat om het organiseren van bruiloften, het creëren van op maat gemaakte decoraties of het bedenken van innovatieve ideeën, bij ons staat "out of the box" denken centraal.

Onze voetbaltafel is een perfect voorbeeld van ''a touch of Lina'' de voetbaltafel  is niet gewoon een spelletje,  het is een manier om plezier en verbondenheid te creëren. 

Onze voetbaltafel is een perfecte toevoeging aan elke trouwdag. Het biedt de ideale gelegenheid om te ontspannen, te genieten van een potje tafelvoetbal en misschien zelfs een beetje competitie aan te wakkeren tussen de bruid en bruidegom en hun gasten. Want wie kan er nu weerstaan aan de verleiding om zich even helemaal uit te leven op zo'n prachtig aangeklede voetbaltafel?

 

Bij A Touch of Lina draait het allemaal om het creëren van onvergetelijke momenten. We brengen de bruid en bruidegom en hun gasten dichter bij elkaar, terwijl we ze tegelijkertijd laten genieten van iets onverwachts en origineels. Onze voetbaltafel brengt een vleugje speelsheid en plezier naar je bruiloft, terwijl het tegelijkertijd een gespreksonderwerp is dat iedereen verbindt. 

 

Dus waar wacht je nog op? Kies je kant, bruid of bruidegom, en neem een pauze van de traditionele bruiloftsactiviteiten. Kom met elkaar in contact, daag elkaar uit en geniet van een onvergetelijk potje tafelvoetballen!

 

Bij A Touch of Lina garanderen we en je gasten een unieke ervaring die hen nog lang zal bijblijven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen op jullie bruiloft een onvergetelijke twist kunnen geven!

Lin (3 van 29).jpg

waarom 

KIDSPROOF

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kidsproof bruiloften organiseren. Enkele redenen zijn:

 

Het inclusief maken van alle gasten: Door ervoor te zorgen dat kinderen zich welkom en vermaakt voelen op een bruiloft creëer je een inclusieve sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, en je je geen zorgen hoef te maken om de kinderen.

 

Ouders kunnen ontspannen: Als er kindvriendelijke activiteiten beschikbaar zijn tijdens een bruiloft, kunnen ouders ontspannen en genieten van de dag, wetende dat hun kinderen vermaakt worden en in goede handen zijn.

 

Kinderen worden betrokken bij de viering: Kinderen zijn vaak een belangrijk onderdeel van het leven van het bruidspaar en het betrekken van kinderen bij de bruiloft kan de viering extra speciaal maken. Het organiseren van spelletjes en activiteiten zorgt ervoor dat kinderen zich gewaardeerd en betrokken voelen bij de bruiloft

 

Het geeft een extra dimensie aan de bruiloft: Het hebben van kinderen op een bruiloft kan een vrolijke en levendige sfeer creëren. Het organiseren van kindvriendelijke activiteiten zorgt ervoor dat de kinderen zich vermaken.

 

Kortom, het organiseren van een kidsproof bruiloft zorgt ervoor dat kinderen zich welkom voelen, ouders kunnen ontspannen en de viering een extra vrolijke sfeer krijgt.

bottom of page